€10.000 voor een babypakje

Daddy Proof® Kids Wear & Gassan Diamonds ontwerpen ultieme luxe voor de allerkleinsten, een babypakje met echte diamanten en dat voor slechts €10.000!

Om het 2-jarig bestaan te vieren heeft Daddy Proof in samenwerking met Gassan Diamonds een ‘briljant’ babypakje ontworpen. Deze limited edition heeft handgemaakte én met diamant ingezette knopen in drie kleuren goud. Een ode aan het originele babypakje waar Daddy Proof haar eerste successen mee behaalde.

€10.000 babypakje

Innovatie, ambacht en functionaliteit komen samen in een uniek ontwerp waarin wit-, rosé- en geelgouden knopen met de hand zijn verwerkt in het babypakje door goudsmid Anne Maria van Haeringen. Met de grootste precisie is in elk knoopje een perfect geslepen diamant van Gassan Diamonds verwerkt. Hét ultieme babypakje ter waarde van €10.000 zal verkrijgbaar zijn tot eind 2016 in gelimiteerde oplage via www.daddyproofkidswear.com

Daddy Proof €10000

Daddy Proof

Het concept is geniaal en eenvoudig tegelijkertijd. De man van Natalie van Servellen, founder van Daddy Proof, raakte regelmatig verstrikt bij het omkleden van de kids. Uit de persoonlijke ervaring dat er niets ‘daddy proof’ bestond, ging er bij Natalie een lampje branden. De ingenieuze oplossing en het merk Daddy Proof Kids Wear waren geboren. Dankzij de speciaal gekleurde Daddy Proof® sluitingen en de duidelijke prints met aanwijzingen op de kledingstukken, gaat het aankleden makkelijk en snel!

Kwalitatief hoogstaand

Naast alle gebruiksgemakken en uitstekende kwaliteit staat Daddy Proof ook nog voor een eerlijk product! Organische katoenen stoffen die zeer zacht aanvoelen, eerlijk en duurzaam worden geproduceerd én 100% kinderarbeidsvrij zijn, vormen de basis voor de collectie. Daddy Proof kwam in 2013 uit met haar eerste babypakje en is in slechts twee jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardige kledinglijn voor de jongsten. Daddy Proof viel ook op in het buitenland en inmiddels zijn er  verkooppunten in België, Duitsland en Noorwegen.

Beeld: Daddy Proof Kids Wear
This entry was posted on Friday, October 30th, 2015 at 1:56 PM and is filed under MrsKidsNews, MrsLuxuryNews, MrsModeNieuws, MrsShopNews . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.